FIGYELEM!

Pályázóink kérésére tekintettel a  Magyar–Lengyel Nem-kormányzati Együttműködési Program pályázat határideje meghosszabbításra kerül, a pályázatok beadásának végső határideje 2018. április 15. vasárnap éjfél.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma és Lengyelország Külügyminisztériuma pályázatot hirdetnek nem-kormányzati szervezetek számára. A Magyar–Lengyel Nem-kormányzati Együttműködési Program célja egymás alaposabb megismerése, a két ország civil társadalmi együttműködésének erősítése. 

A pályázatot a csatolt jelentkezési lap kitöltésével, magyar és lengyel nyelveken (mindkét nyelven) vagy angol nyelven kérjük benyújtani. A jelentkezéseket kérjük az info@hunginst.pl e-mail címre elektronikusan megküldeni, a projektfelelős elérhetőségeinek (név, e-mail cím, telefonszám) megadásával. A részletes pályázati feltéteket a csatolt szabályzat tartalmazza.

Pályázatot nyújthatnak be nem-kormányzati szervezetek, egyházi intézmények, iskolák, egyetemek és természetes személyek. Az egyes kezdeményezések mindkét országból jelentkező pályázó partnerek részvételével jöhetnek létre. A megvalósítani tervezett projektben minimum egy magyar és minimum egy lengyel partnernek kell részt venni. Nem vehetnek részt a pályázatban politikai pártok és azokhoz köthető ifjúsági szervezetek, illetve szakszervezetek, továbbá gazdasági tevékenység támogatására nem lehet támogatást kérni. 

A résztvevők egy pályázatot csak egy országban nyújthatnak be. A pályázatok a benyújtás helyétől függetlenül mindkét országban megvalósíthatóak. 


A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. április 8. (vasárnap, a nap végéig)

A nyertes pályázatokról a grémium döntést hoz. Az eredményeket 2018. május 7-én, Magyarország varsói nagykövetsége honlapján https://varso.mfa.gov.hu közzétesszük, a pályázókat e-mailben értesítjük a döntésről. A nyertes programokat 2018. november 30-ig meg kell valósítani. 

A támogatott projektek között 2018. évben összesen 30000 EUR keretösszeg kerül felosztásra. A Bizottságok a benyújtott pályázatok számára vissza nem térítendő pénzügyi támogatást biztosítanak. Egy benyújtott pályázat részére 1000 – 5000 EUR biztosítható. A jelentkezőknek saját forrásból önrészt kell vállalniuk, ami a pályázat teljes költségvetésének minimum 10 százaléka.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

KITÖLTENDŐ PÁLYÁZATI ADATLAP
SZABÁLYZAT
MEMORANDUM OF UNDERSTANDING
LOGO (kolor), LOGO (kontra)